Website ontwikkeling

Na uw goedkeuring zal de ontwikkeling plaatsvinden van het ontwerp naar HTML codes en de website gaat zijn vorm aannemen. Bij het opzetten van uw website maken wij gebruik van het Wordpress CMS-systeem. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem om uw website in te onderhouden.

Bij het ontwikkelen van de website letten wij erop dat u aanwezig bent op internet en is vindbaarheid van groot belang. Dit doen wij onder andere door de website te optimaliseren voor de zoekmachine Google. Wij zorgen ervoor dat uw website responsive is. Dat wil zeggen dat de site op elk apparaat en elke beeldschermgrootte goed leesbaar blijft. Ook implementeren wij, indien gewenst, eventuele social media in de site.

Na ontwikkeling van de site zal duidelijk uitgelegd worden hoe het Wordpress systeem werkt, zodat u gemakkelijk en snel, na oplevering van de site, de inhoud aan kan passen op uw eigen site.

Wij kunnen u ook helpen met het opzetten van een webshop. Hiervoor maken wij gebruik van het Magento Systeem. Voor meer informatie over website ontwikkeling of het opzetten van een webshop kunt u contact met ons opnemen.

Website ontwikkeling

LEES MEER

Systeembeheer

LEES MEER

Webhosting

LEES MEER

Webdesign

LEES MEER